Ons team bij Zorgcampus

Lionel Amstelveen

Onderwijs hoort deskundig, inspirerend, interactief, volgens scenario’s en met gebruikmaking van blended learning methoden te zijn. Verplegen en verzorgen is meer dan het correct uitvoeren van een aantal in protocollen omschreven handelingen. Het gaat er om dat de individuele student contextueel en situationeel zich kan verplaatsen in het leven en behoeften van de individuele zorgvrager en haar professionele handelen hier op aanpast. Beroepshouding en coaching van de zorgvrager zullen de komende jaren een belangrijke rol spelen. Onze filosofische waarden zijn: Waarde toevoegen, ontplooiing en creativiteit.

Els Frigge

Iedere student die een diploma wil halen is het waard om in te investeren. Als opleidingsmanager ben ik verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de opleidingen én met het team zorgen dat we alle studenten naar een diploma coachen. Het leuke van mijn werk is de afwisseling en het denken in oplossingen. Iedere student heeft wel eens te maken met tegenslag tijdens de opleiding.

Dan is mijn motto: Iedere keer als je tegen de lamp loopt neem je een beetje licht mee. 

Liesbeth Jakobs

In mijn rol als leer-loopbaanbegeleider en praktijkopleider heb ik intensief contact met de studenten zowel op school als op hun werkplek. Mijn doel is iedereen die begeleiding te geven die hen helpt succesvol de opleiding af te ronden. Dat kan via ons e-coaching systeem, één op één of in de les. Naast mijn begeleidingsrol verzorg ik de lessen Loopbaan en Burgerschap, een belangrijk onderdeel dat helpt bij je persoonlijke ontwikkeling en om meer te begrijpen van de maatschappelijke en politieke invloeden op de zorg.

“Wanneer je goed kijkt is er meer mogelijk dan je denkt en zijn er kansen die jou brengen waar je wilt zijn”

Annet Doorn

Als docent Gezondheidszorg & Welzijn ben ik werkzaam bij  Zorgcampus. Ik geef les over de inhoud van het vak van verzorgende IG. Een ontzettend gevarieerd en leuk vak. Geen ene lesdag is hetzelfde. Ik zoek altijd de uitdaging in elke deelnemer en probeer iedereen aan het denken te zetten over de uitdagingen van iedere dag. Maar ook op een veilige manier samenwerken tijdens de lesdagen draagt bij tot groeien in het vak van verzorgende. Hierbij gebruik ik vaak de actualiteit van de dag en loop ik vooruit op de veranderingen waar de zorg mee te maken heeft. 

Mijn motto: 'een dag niet gelachen is een dag niet geleefd'

Vincent d'Angremont

Na jaren ervaring in de zorg verkeer ik gelukkig nog steeds in de omstandigheid van een goede gezondheid. En dat is waar het bij Zorgcampus allemaal om draait: Zorg & Welzijn!  En....oh ja, mijn naam is Vincent d'Angremont en van huis uit verpleegkundige. Ik vind het heerlijk om hier als docent verpleegkunde in deze kleinschalige setting te mogen lesgeven. Daarbij tracht ik zo veel mogelijk uit de praktijkervaringen van de studenten te putten en uit die van mijzelf en allerlei zorgsettings na te spelen, of na te laten spelen. Dat is erg leuk, levert geregeld veel hilariteit op en is daarnaast erg leerzaam.

Mijn (Loesje) credo luidt: Zorgen moet je niet maken, zorgen moet je doen!