Ons team bij Zorgcampus

Lionel Amstelveen

Onderwijs hoort deskundig, inspirerend, interactief, volgens scenario’s en met gebruikmaking van blended learning methoden te zijn. Verplegen en verzorgen is meer dan het correct uitvoeren van een aantal in protocollen omschreven handelingen. Het gaat er om dat de individuele student contextueel en situationeel zich kan verplaatsen in het leven en behoeften van de individuele zorgvrager en haar professionele handelen hier op aanpast. Beroepshouding en coaching van de zorgvrager zullen de komende jaren een belangrijke rol spelen. Onze filosofische waarden zijn: Waarde toevoegen, ontplooiing en creativiteit.

Els Frigge

Iedere student die een diploma wil halen is het waard om in te investeren. Als opleidingsmanager ben ik verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de opleidingen én met het team zorgen dat we alle studenten naar een diploma coachen. Het leuke van mijn werk is de afwisseling en het denken in oplossingen. Iedere student heeft wel eens te maken met tegenslag tijdens de opleiding.

Dan is mijn motto: Iedere keer als je tegen de lamp loopt neem je een beetje licht mee. 

Vincent D Angremont.jpg

Vincent d'Angremont

1613585762729.jpg

Amy Nijman

Als accountmedewerker intern ben ik een vraagbaak voor onze studenten en cursisten bij Zorgcampus. Ik ondersteun de opleidingsmanager met de dagelijkse werkzaamheden waaronder het bijhouden van de studentenadministratie en examens. Het leukste aan mijn functie vind ik dat ik studenten van start tot diplomering positief zie veranderen. Dit niet alleen op het gebied van kennis over de Zorg en Welzijn, maar ook op persoonlijk vlak.

Voor alle aankomende studenten heb ik maar één tip: Het moedigste wat je kunt doen is dicht bij jezelf blijven. 

20210314_212959.jpg

Wat mij als praktijkopleider kenmerkt is het bewaken van de leertrajecten en het positief motiveren in jouw leerproces. Ergens in onszelf heeft een ieder de kracht die elke gedachte, droom en ieder verlangen kan waarmaken. Verander je dromen in plannen.

Mijn motto: geloof in jezelf! 

Rowena Gard

thumbnail_najma.jpg

Najma El Koukouchi

Mijn naam is Najma El Koukouchi, naast docent ook werkzaam als verpleegkundige.
Tussen het verlenen van zorg heb ik mijn lerarengraad mogen behalen. Ik vind het belangrijk om als docent alles uit mijn studenten te halen. Als docent verpleegkundige gaat het er om dat ik mijn studenten, zie, hoor en begrijp. Op deze manier kan ik gedurende de opleiding bijdrage aan de ontwikkeling van de studenten. Het van elkaar leren staat centraal.

 

Mijn motto is dan ook: Leren Doen We Samen❤️

liesbeth2.jpg

Liesbeth Jakobs

In mijn rol als leer-loopbaanbegeleider en praktijkopleider heb ik intensief contact met de studenten zowel op school als op hun werkplek. Mijn doel is iedereen die begeleiding te geven die hen helpt succesvol de opleiding af te ronden. Dat kan via ons e-coaching systeem, één op één of in de les. Naast mijn begeleidingsrol verzorg ik de lessen Loopbaan en Burgerschap, een belangrijk onderdeel dat helpt bij je persoonlijke ontwikkeling en om meer te begrijpen van de maatschappelijke en politieke invloeden op de zorg.

“Wanneer je goed kijkt is er meer mogelijk dan je denkt en zijn er kansen die jou brengen waar je wilt zijn”

Na jaren ervaring in de zorg verkeer ik gelukkig nog steeds in de omstandigheid van een goede gezondheid. En dat is waar het bij Zorgcampus allemaal om draait: Zorg & Welzijn!  En....oh ja, mijn naam is Vincent d'Angremont en van huis uit verpleegkundige. Ik vind het heerlijk om hier als docent verpleegkunde in deze kleinschalige setting te mogen lesgeven. Daarbij tracht ik zo veel mogelijk uit de praktijkervaringen van de studenten te putten en uit die van mijzelf en allerlei zorgsettings na te spelen, of na te laten spelen. Dat is erg leuk, levert geregeld veel hilariteit op en is daarnaast erg leerzaam.

Mijn (Loesje) credo luidt: Zorgen moet je niet maken, zorgen moet je doen!