Verzorgende-IG op maat, BBL

 

Algemene informatie

De MBO-opleiding Verzorgende-IG op maat is een BBL vakopleiding op niveau 3. Je leert hoe je ondersteuning geeft aan mensen die zorg nodig hebben, bijvoorbeeld hulp bij de persoonlijke verzorging of bij verpleegtechnische vaardigheden. Zorgcampus Rotterdam biedt deze opleiding op maat aan. Heb je méér begeleiding nodig, dan geven we die, meer oefening in de skills? Dat kan. Zorgcampus Rotterdam staat voor haar studenten en denkt in oplossingen met maar één doel: succesvol de opleiding afronden.

ZZP'ers die werkzaam zijn op niveau 2 dreigen tussen wal en schip te vallen: bemiddelingsbureaus eisen van hen een diploma op niveau 3, maar scholing en stage kost kostbare werktijd. Wil je op een efficiënte én leuke manier de BBL opleiding Verzorgende IG volgen? Zorgcampus heeft ook hiervoor een traject op maat ontworpen. Na een uitgebreide intake, bieden we je een opleiding op maat, geheel aangepast aan jouw ervaring en niveau: lessen en begeleiding waar nodig, zelfstudie waar mogelijk. Voor ZZP'ers is deze opleiding dé oplossing voor het volgen van een opleiding met een minimum aan inkomstenderving. Zorgcampus Rotterdam zorgt zo nodig voor de praktijkbegeleiding op je werk. 

 

Opleiding Verzorgende IG op maat

Studieduur:

Kosten:               

Vooropleiding:    

Diploma:             

Tijden/Data:

Zorgcampus Rotterdam staat voor flexibiliteit en start een opleiding direct bij voldoende aanmeldingen. Wil je de VIG opleiding volgen? Vraag meer informatie aan via de site 'Stel een vraag'. Je ontvangt dan meer informatie over de kosten en de opleiding. 

Diploma:

Na diplomering ontvang je een erkend diploma Verzorgende MBO niveau 3

12 - 15 maanden (één dag per 2 weken naar school op onze locatie in Rotterdam)

lesgeld € 3.900,--, exclusief licenties en examens, aftrekbaar van de belasting en mogelijkheid om in termijnen te betalen. 

Minimaal VMBO diploma.

Erkend MBO niveau 3 diploma